Välkommen till Fyrbodals Trafik och Riskövningscenter (Ftrc)

- ett trafiksäkerhetscenter i västra Sverige.

Vi söker ny medarbetare 

Fyrbodals Trafik & Riskövningscenter söker en trafiklärare för Riskutbildning 2 till vår trafikövningsplats i Uddevalla. Krav är godkänd trafiklärare, är du riskutbildare del 2 är detta meriterande. Annars har företaget möjlighet att bekosta denna utbildning för dig. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid.

Fyrbodals Trafik & Riskövningscenter är en naturtrogen trafikövningsplats för riskutbildning. Vår målsättning är att eleverna skall få en modern, effektiv och pedagogisk trafiksäkerhetsutbildning, på en halkbana i en uppbyggd trafikmiljö. Företaget har som en av sina målsättningar att ligga i framkant på utbildning inom trafiksäkerhet, samt utnyttja senaste rön inom trafiksäkerhetsforskning och erbjuda tjänster till alla som vill fortbilda sig.

Intresserad?
Skicka din ansökan och personligt brev till: senast den 12 juni.
För information om tjänsten välkommen kontakta Magnus Thelin | | 0705–306842

Välkommen till Fyrbodals Trafik och Riskövningscenter (Ftrc)

- ett trafiksäkerhetscenter i västra Sverige.

På vår trafikövningsplats i Uddevalla genomför vi riskutbildningar och trafikutbildningar för körkortselever och fortbildningar för myndigheter, företag och föreningar. Genom upplevelsebaserad trafikutbildningar och modern pedagogik ökar vi riskmedvetandet hos föraren. De praktiska utbildningsmomenten genomförs på en naturtrogen trafikövningsplats.

Trafikövningsplats ligger på Glimmingen, strax öster om Uddevalla, ca 8 mil norr om Göteborg.

Hitta hit >>

Boka tid för riskutbildning bil

Körkort

Riskutbildning 2 bil

Riskutbildning 2 mc

Företag

Fortutbildning

 

Om anläggningen

Erfaren personal

Hitta hit